De avonturen van Draakje

HTML Template

De avonturen van Draakje

De schrijver Joost Warsanis, heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de Chinese Martial Arts en is als enige Nederlander door de Shaolin Tempel in China aangesteld tot volgeling onder de naam Shi Yan Yu. Hij is oprichter van de Shaolin Bond Nederland en de Tai Chi Bond Benelux. Hij houdt zich tevens bezig met het organiseren van internationale Martial Arts evenementen. Hij is een veelzijdig en inspirerend persoon die Shaolin Martial Arts met succes heeft geïntegreerd in zijn leven.

Draakje

Draakje is leerling op een kungfu vechtsportschool in een afgelegen bos diep in het binnenland van China. De school bestaat uit negen leerlingen, een instructeur en een kok. Het verhaal begint als Draakje dertien is en al zes jaar op de school woont. Hij is gebracht door zijn oom Hong, die een kistje voor hem achterliet, waar Draakje de sleutel van zal krijgen als hij goed zijn best doet op school. De leerlingen krijgen een harde training. Als Draakje op een dag even uitrust van de harde training ontmoet hij een jonge vrouw, die naar hem op zoek is. Zij vertelt hem, dat het voorbestemd is dat zij elkaar ontmoeten en dat hij een belangrijke rol gaat spelen. Hij krijgt de opdracht, zijn ouders te gaan zoeken met als steun zijn goede vriend Chika en een medaillon dat hem het gevoel geeft onoverwinnelijk te zijn. Dan volgt een gevaarlijke en spannende zoektocht.

Draakje en de schat van Shaolin

Draakje is leerling op een kungfu-school in China. Nadat de oude meester van Draakje is overvallen gaat Draakje naar de Shaolin Tempel om daar zijn kungfu-studie te voltooien. Na een jarenlange training krijgt Draakje de opdracht om op zoek te gaan naar de abt van de Shaolin Tempel. Hij komt terecht in een wereld vol samenzweringen en hij moet alles uit de kast halen om zichzelf te redden. Als blijkt dat hij bijna niemand meer kan vertrouwen, komt ook het voortbestaan van de Shaolin Tempel in de handen van Draakje te liggen.

Draakje

ISBN13: 9789059741737

Auteur: J. Warsanis
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 115

Draakje en de schat van Shaolin

ISBN13: 9789048407859

Auteur: J. Warsanis
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 102